top of page

Hoe werkt het?

Jouw keuze

Ben je op zoek naar een grondverzetmachine of shovel? Bij KraantjeLeasen.nl ben je aan het juiste adres voor een mini-graver of een kniklader! Wij maken het leasen van je nieuwe machine makkelijk en compleet.  Door 5 simpele vragen te beantwoorden kom je uit op een aanbieding die het beste past in jouw situatie.

De beste prijs

Gewoon volledig digitaal je ideale machine uitkiezen. Kies alleen voor de opties die je echt nodig hebt! Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe graafmachine of shovel. De beste prijs is al direct online zichtbaar, je hoeft dus niet te wachten op een offerte-voorstel. Voor iedere situatie hebben wij het tarief direct zichtbaar gemaakt, wel zo makkelijk en snel!

Snel geleverd

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe machine. Dat begrijpen wij! Na verzending van je aanvraag nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op en laten weten wat de levertijd is. Zodra de eerste betaling binnen is kan je de minigraver of kniklader komen ophalen! Wil je toch eerst de shovel of graafmachine komen bekijken? Ook dat is mogelijk, maak van tevoren een afspraak en kom gerust langs!

 • Voor wie is het?
  KraantjeLeasen.nl is voor iedere ondernemer die snel een machine nodig heeft. Voor graafmachines en shovels ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je een eenmanszaak, ZZP'er, MKB-er of groot bedrijf? Wij zijn er voor jou. Zolang je maar een KvK nummer hebt.
 • Welke gegevens moet ik op voorhand aanleveren?
  Jij stelt je ideale machine samen via onze website. Hierdoor zie je direct wat je weektarief gaat worden. Wanneer jij de aanvraag verzendt vragen wij om je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, emailadres en KvK-nummer. Bevestig achteraf nog een keer je keuze en je ontvangt direct je aanvraag in de mail. Meer gegevens hebben we op voorhand niet nodig.
 • En hoe gaat het verder?
  ​Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met jouw nieuwe machine. Dat begrijpen wij! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op en laten weten wat de levertijd van de machine is. Zodra de eerste betaling binnen is kan je de machine komen ophalen, of wij leveren deze af!
 • Kan ik de machine ook eerst zien?
  Wil je voordat je het weekbedrag gaat betalen de graafmachine of shovel eerst komen bekijken? Natuurlijk is dat mogellijk, maak vooraf even een afspraak voor de bezichtiging dan zetten wij de koffie klaar!
 • Welke machine krijg ik?
  We passen het aanbod aan op de vraag in de markt. Zo zijn we flexibel en kunnen we altijd een geschikte machine leveren. De machines zijn in Europa gefabriceerd en niet ouder dan 2 jaar. Te allen tijde verkeerd de machine in uitstekende staat, zowel optisch als technisch. We garanderen een graafmachine en shovel waar je op kan rekenen. Neem gerust contact met ons op mocht je hier nog vragen over hebben.
 • Mag ik de machine bestickeren?
  Het beletteren van de machine is toegestaan. Bij inlevering dienen je bedrijfstickers wel weer verwijderd te zijn. Standaard zijn de machines voorzien met het logo van KraantjeLeasen.nl en Brant BV, wanneer dit verwijdert wordt brengen wij extra kosten in rekening.
 • Kan ik leasen met een BKR-registratie?
  Wij begrijpen dat een BKR-registratie in veel gevallen in jouw nadeel werkt. Dat hoeft bij ons niet zo te zijn. Zolang je betaalgedrag in orde is, kan je bij ons een machine leasen.
 • Welke kosten heb ik?
  ​Iedere week betaal je de factuur voor de machine die je leaset. Onderhoud en machinekeuring zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Je betaalt zelf voor de brandstofkosten van de machine. Daarnaast ben je zelf ook verantwoordelijk voor het werk dat je verricht met de machine. Dat betekent dat jij verplicht een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt. KraantjeLeasen.nl is in geen enkel beding verantwoordelijk voor het werk dat jij uitvoert met de geleasede machine. We houden de prijzen laag en zijn heel open en eerlijk over de tarieven. Daarom kan je zelf je ideale machine samenstellen en zo de prijs bepalen.
 • Zijn er extra kosten?
  We zijn de goedkoopste in de markt en handelen op basis van eerlijkheid. Onze afspraken zijn vooraf duidelijk. We rekenen de volgende kosten door: ​ Aansluitingskosten Let op! Tijdelijk betaal je geen aansluitingskosten. We sluiten je contract momenteel gratis af. Dit scheelt je eenmalig €149,- ! ​ Bekeuringen Mocht je per ongeluk een bekeuring rijden met een geleasede aanhanger van ons, dan factureren we dit door. De extra administratieve kosten bovenop de bekeuring zijn €49,- ​ Niet betalen Natuurlijk zorg jij ervoor dat je de factuur netjes op tijd betaald. Wij handelen op wederzijds vertrouwen. Van een te late betaling wordt niemand blij. Als aanmaningskosten rekenen wij dan ook €29,- voor (bovenop het factuurbedrag). ​ Reactiveringskosten Je least bij ons voor het gemak, de scherpe tarieven en de uitstekende service. Met het werk verdien jij je brood dus je wil te allen tijde door kunnen werken, maar dat willen wij ook. Betaal je niet? Dan doet de machine het niet. De machine gaat uit en pas weer aan bij betaling van de openstaande factuur + €99,- extra kosten voor de heractivering. Bedrukkingen of verwijdering De machine is voorzien van bedrijfsuitingen van KraantjeLeasen.nl en Brant BV, wanneer dit verwijderd wordt rekenen we hiervoor €99,- extra kosten. Mocht het zo zijn dat tijdens het werken de bedrijfsuitingen beschadigd raken, laat ons dit dan direct weten. ​
Spelregels
bottom of page