top of page

Hoe werkt het?

Jouw keuze

Ben je op zoek naar een grondverzetmachine of shovel? Bij KraantjeLeasen.nl ben je aan het juiste adres voor een mini-graver of een kniklader! Wij maken het leasen van je nieuwe machine makkelijk en compleet.  Door 5 simpele vragen te beantwoorden kom je uit op een aanbieding die het beste past in jouw situatie.

De beste prijs

Gewoon volledig digitaal je ideale machine uitkiezen. Kies alleen voor de opties die je echt nodig hebt! Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe graafmachine of shovel. De beste prijs is al direct online zichtbaar, je hoeft dus niet te wachten op een offerte-voorstel. Voor iedere situatie hebben wij het tarief direct zichtbaar gemaakt, wel zo makkelijk en snel!

Snel geleverd

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe machine. Dat begrijpen wij! Na verzending van je aanvraag nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op en laten weten wat de levertijd is. Zodra de eerste betaling binnen is kan je de minigraver of kniklader komen ophalen! Wil je toch eerst de shovel of graafmachine komen bekijken? Ook dat is mogelijk, maak van tevoren een afspraak en kom gerust langs!

Spelregels
bottom of page