top of page

Graafmachine leasen met BKR registratie

BKR registratie maar toch een graafmachine of shovel willen leasen? Bij KraantjeLeasen.nl kan je gewoon een minigraver, graafmachine, shovel, wiellader, loader of kraan leasen. Financial lease graafmachine nodig? Ben je op zoek naar een graafmachine of shovel maar vind je de kosten voor de aanschaf in één keer te hoog? Bij KraantjeLeasen.nl bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease graafmachine. Met onze lease machines kan je voordelig gebruik maken van een shovel of graafmachine. Machines die perfect geschikt zijn voor jouw bedrijf, precies met de aanbouwdelen die jij nodig hebt. Geen moeilijke leasecontracten, maar duidelijkheid! Dat is waar we voor staan. Op de site vind je al direct de leaseprijs na het invullen van de vragen. Ons aanbod is een uitkomst voor zzp’ers en kleine bedrijven. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van een graafmachine of shovel leasen? Kijk dan snel verder op deze site of neem contact met ons op. In de loop van de jaren zijn vele bedrijven en zzp’ers je voor gegaan en zij gebruiken onze machines op basis van lease contracten. Wij denken graag met je mee voor betaalbare oplossingen.

Shovel leasen met BKR registratie

Wil je een kniklader leasen maar je hebt een BKR-registratie? Een shovel of een wiellader is een handige machine die voor veel ondernemers onmisbaar is. Wij doen dan ook niet moeilijk over een BKR-registratie. Het gaat namelijk om je betalingsgedrag en als dat goed is, is er niets aan de hand! Je verleden speelt geen rol bij KraantjeLeasen.nl. Enkel telt het nu en de toekomst. Als je op zoek bent naar een shovel om te leasen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit, betrouwbare machines voor een uitstekende prijs. Shovels van bekende merken die krachtig en compact zijn. Voor iedereen met een KVK-nummer en goed betalingsgedrag, heb je een BKR? Geen probleem!

Graafmachine of shovel

Betaal nooit teveel voor jouw zakelijke lease! Zonder probleem helpen wij jou onderweg. Leasen is het complete pakket, een oplossing voor iedere situatie. Zakelijk leasen met een negatieve registratie? Wij helpen je aan een nieuwe machine. Voor shovels en kraantjes ben je bij ons aan het juiste adres. Altijd een passend leasecontract, betaalbaar voor iedere machine. Met veel extra's zoals aanbouwdelen en een aanhangwagen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een financial lease graafmachine te regelen? Ben je benieuwd of een financial lease graafmachine iets voor jouw bedrijf is? KraantjeLeasen.nl laat je een uitstekende graafmachine of shovel leasen voor het voordeligste tarief! 

bottom of page