top of page

Minigraver leasen

Op zoek naar een minigraver? Je hebt een minigraver nodig maar je wil niet direct een grote investering doen. Dan is het leasen van een minigraver een uitstekende optie voor je. Bij KraantjeLeasen.nl kan je terecht om een minigraver te leasen. Dit is een ideaal concept voor de startende ondernemer en de ZZP’er. Je hoeft geen dure aanschaf te doen en loopt geen enkel risico. Onze minigravers zijn onderhouden, voorzien van een machinekeuring en in topstaat. Bekijk onze mogelijkheden en stel zelf je ideale pakket samen. Je vindt vast de minigraver die perfect geschikt is voor jouw bedrijf. Je kan bij ons een minigraver leasen tegen een zeer aantrekkelijk weektarief. Alle minigravers zijn degelijk en solide en een onmisbare machine. Het onderhoud is inclusief, alleen brandstof en verzekering betaal je zelf. Je kunt jouw minigraver uitbreiden met diverse opties zoals een banaanbak, slotenbak, dieplepelbak, kantelpak, puinbak, aanhangwagen, grondboor en rubber afwerkflap etc. Je zal versteld staan van alle mogelijkheden.

Voor elke ondernemer!

Op zoek naar een goed adres voor een minigraver? KraantjeLeasen.nl is een landelijk opererende organisatie en daarom vinden wij het geen enkel probleem om jouw minigraver op locatie af te leveren. Je hebt de mogelijkheid om de minigraver in het echt te bekijken. Ons bedrijf is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant), vlakbij Breda. Het beste kan je ons eerst bellen om een afspraak te maken zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wij hebben ook een werkplaats waar wij gepland onderhoud uitvoeren en waar wij paraat zijn om acute storingen op te lossen. Onze dienstverlening is uitstekend en volledig inclusief in het leasecontract! 

Minigraver naar wens 

Nog nooit was het leasen van je nieuwe machine zo Makkelijk, Mild en Loyaal! Ben je op zoek naar een minigraver? Bij KraantjeLeasen.nl ben je aan het juiste adres voor een mini-graver! Wij maken het leasen van je nieuwe machine makkelijk en compleet.  Door 5 simpele vragen te beantwoorden kom je uit op een aanbieding die het beste past in jouw situatie. Bij ons speelt je verleden geen rol, dat is geweest. Wat telt is nu en de toekomst. Dat betekent dat een BKR registratie geen probleem hoeft te zijn. Als je besluit om tot leasen over te gaan, kom je nooit voor verrassingen te staan. 

bottom of page