top of page

Shovel leasen

Wil je een shovel leasen voor je bedrijf? Ben je op zoek naar een nieuwe wiellader of kniklader maar vind je de kosten voor de aanschaf van een nieuwe shovel een te grote kostenpost? Bij KraantjeLeasen.nl ben je aan het juiste adres voor het leasen van verschillende soorten shovels. Van knikladers met een hefgewicht van 1500 kg en 1800 kg. Je vindt het allemaal bij KraantjeLeasen.nl. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor je vandaag de dag een ruime keuze hebt uit verschillende soorten shovels die je voor een betaalbare prijs kunt leasen. Ben je benieuwd hoe het leasen van een shovel in zijn werk gaat? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en de mogelijkheden voor het leasen van een shovel, wiellader, kniklader of mini-loader. De keuze is helemaal aan jou. Een shovel leasen doe je bij KraantjeLeasen.nl. We staan we altijd voor je klaar!

Betaalbare wiellader

Wil je een kniklader leasen? KraantjeLeasen.nl is je altijd en overal in Nederland goed van dienst. Al onze shovels zijn van wereldklasse, goed onderhouden en voorzien van een veiligheidscheck. Je hebt een ruime keuze aan goede shovels en aanbouwdelen die uitstekend passen binnen jouw bedrijf. Een wiellader leasen doe je niet iedere dag en wij kunnen het ons goed voorstellen dat je daar vragen over hebt. Onze medewerkers staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de mogelijkheden om een shovel te leasen. Een wiellader leasen is niet moeilijk, je ziet alle stappen al inzichtelijk op deze site. Direct het weekbedrag gereed met scherpe kortingen! Hoe langer je de machine wil gebruiken hoe voordeliger het weektarief wordt! Bij KraantjeLeasen.nl weet je precies waar je aan toe bent. 

Wiellader leasen zonder jaarcijfers

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het leasen van een shovel / wiellader? Ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wil je graag een shovel / wiellader maar kan je het bedrag niet in één keer betalen? Wij vertellen je graag meer over het leasen van een machine. Over een BKR-registratie doen wij niet moeilijk. Wij hebben als uitgangspunt dat je verleden geen rol speelt maar dat enkel het nu en de toekomst tellen. 

bottom of page