top of page

Wiellader leasen

Op zoek naar een wiellader / shovel? Je hebt een mini-loader nodig maar je wil niet direct een grote investering doen. Dan is het leasen van een wiellader / shovel een uitstekende optie voor je. Bij KraantjeLeasen.nl kan je terecht om een shovel te leasen. Dit is een ideaal concept voor de startende ondernemer en de ZZP’er. Je hoeft geen dure aanschaf te doen en loopt geen enkel risico. Onze shovels zijn onderhouden, voorzien van een veiligheidskeuring en in topstaat. Bekijk onze mogelijkheden en stel zelf je ideale pakket samen. Je vindt vast de wiellader die perfect geschikt is voor jouw bedrijf. Je kan bij ons een wiellader / shovel leasen tegen een zeer aantrekkelijk weektarief. Alle shovels zijn degelijk en solide en onmisbaar hulpmiddel. In het leasecontract zit onderhoud inbegrepen, alleen brandstof en verzekering betaal je zelf. Je kunt jouw shovel uitbreiden met diverse opties zoals een borstel, bezem, riek met klem en zeefbak. Standaard wordt de shovel geleverd met 1 bak en palletlepels. 

Voor elke ondernemer!

Op zoek naar een goed adres voor een shovel? KraantjeLeasen.nl is een landelijk opererende organisatie en daarom vinden wij het geen enkel probleem om jouw mini-loader op locatie af te leveren. Je hebt de mogelijkheid om de wiellader in het echt te bekijken. Ons bedrijf is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant), vlakbij Breda. Het beste kan je ons eerst bellen om een afspraak te maken zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wij hebben ook een werkplaats waar wij gepland onderhoud uitvoeren en waar wij paraat zijn om acute storingen op te lossen. Onze dienstverlening is uitstekend en volledig inclusief in het leasecontract! 

Minigraver naar wens 

Nog nooit was het leasen van je nieuwe machine zo Makkelijk, Mild en Loyaal! Ben je op zoek naar een wiellader / shovel? Bij KraantjeLeasen.nl ben je aan het juiste adres voor een kniklader! Wij maken het leasen van je nieuwe machine makkelijk en compleet.  Door 5 simpele vragen te beantwoorden kom je uit op een aanbieding die het beste past in jouw situatie. Bij ons speelt je verleden geen rol, dat is geweest. Wat telt is nu en de toekomst. Dat betekent dat een BKR registratie geen probleem hoeft te zijn. Als je besluit om tot leasen over te gaan, kom je nooit voor verrassingen te staan. 

bottom of page